Nuance kondigt Nina ID 2.0 aan, de eerste virtuele assistente met een geïntegreerde multifactor biometrie beveiliging
Met Nuance Nina ID 2.0 is het mogelijk om klanten te identificeren door middel van hun stemgeluid of via een selfie

Hoofddorp, 15 december 2016 - Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) kondigt Nina ID 2.0 aan, waarmee geïntegreerde multifactor authenticatie wordt toegevoegd aan de Nina Virtuele Assistente voor klantenservice. Nina ID, voor het eerst geïntroduceerd in 2012, was de eerste virtuele assistente voor mobiele klantenservice met geïntegreerde stembiometrie. Inmiddels ondersteunt Nina virtuele assistenten voor de klantenservices op websites, binnen messaging applicaties en zelfs via SMS. Vele internationale merken maken inmiddels gebruik van virtuele assistenten op basis van het Nina platform, waaronder INGE van ING NLDom van Domino’sJess van JetStar en de nieuwe virtuele web assistent voor USAA.

Lees meer over Nina ID 2.0 in het uitgebreide (Engelstalig) persbericht.

Over Nuance Communications, Inc.
Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) is wereldwijd een toonaangevende leverancier van spraak- en taaloplossingen voor bedrijven en consumenten. Dankzij de technologieën, toepassingen en diensten van Nuance hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker omgaan met toestellen en systemen. Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met de beproefde oplossingen van Nuance. Ga voor meer informatie naar www.nuance.com/nl-nl

Voor meer informatie:

EMEA
Vanessa Richter
Nuance Communications
Tel : + 32 475769507
vanessa.richter@nuance.com

Nuance Persdesk
Lisa Elzinga
Yellow Communications
+ 31 (0)23 555 34 24
nuance@yellow-communications.com