Support

News releases

Nuance cloudoplossing Dragon Professional Anywhere nu ook beschikbaar voor Nederlandse markt

Amsterdam, 16 juni 2020 - Nuance Communications, Inc. kondigt vandaag aan dat de Dragon Professional Anywhere spraakoplossing van het bedrijf nu ook in het Nederlands beschikbaar is. Met deze oplossing kunnen bedrijven documentatie sneller en efficiënter opstellen. Hierbij worden kosten bespaard, blijft de productiviteit hoog en wordt de algehele productiviteit van bedrijven verbeterd.

De spraakoplossingen uit de Dragon-lijn zijn veilig, schaalbaar, kunnen centraal beheerd worden en zijn daarmee ideaal voor thuiswerkers, of gebruikers die veel onderweg zijn. Om privacy van data te waarborgen, kunnen de nieuwe Dragon oplossingen on-premises gehost worden, of via één van de Europese door Nuance geautoriseerde hosting partners die gebruikmaken van 256-bit encryptie. Patches en updates worden vanaf een gecentraliseerde server uitgerold, dus gebruikers hebben automatisch de beschikking over de laatste versie met optimale veiligheid en prestaties, ongeacht waar ze Dragon willen gebruiken. Het Nuance Management Centre dat gebruikt kan worden om gebruikers, profielen en licenties te beheren, is standaard onderdeel van de on-premises abonnementen.

Dragon Professional Anywhere stelt bedrijven in staat om branchespecifieke terminologie toe te voegen. Andere extra opties zijn onder meer aanpasbare stemcommando’s, auto-tekst en correcties op basis van spraak.

Dragon Professional Anywhere biedt onder meer de volgende voordelen:

  • Slim: De nieuwste engine voor spraakoplossingen op basis van deep learning.
  • Lichtgewicht: Minimale vereisten aan het gebruikte device.
  • Flexibel: Minimale installatie vereisten, dus weinig werk voor IT.
  • Schaalbaar: Centrale on-premises of partner hostingmogelijkheden zorgen voor schaalbaarheid, bandbreedte en kostenreductie.

Dragon Professional Anywhere is de nieuwste aanvulling op het bestaande Dragon portfolio van Nuance met oplossingen voor de juridische- en onderwijssector, het mkb, non-profit organisaties, financiële dienstverleners en de gezondheidszorg. De Dragon productlijn bestaat al meer dan twintig jaar en staat sinds de lancering garant voor professionele AI-gestuurde productiviteitsoplossingen die door miljoenen mensen wereldwijd gebruikt worden.

Beschikbaarheid

Dragon Professional Anywhere is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Zweeds. Partner hosting is mogelijk in diverse datacenters verspreid over de EU. Meer informatie over de aankoop en kosten is te vinden op https://www.nuance.com/nl-nl/dragon/business-solutions/dragon-professional-anywhere.html

Over Nuance Communications

Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) is pionier en marktleider op het gebied van innovatieve AI-oplossingen die intelligentie toevoegen aan ons dagelijks werk en leven. Het bedrijf levert oplossingen die mensen kunnen begrijpen, analyseren en op hen kunnen reageren om de menselijke intelligentie te versterken en zo productiviteit en security te verhogen. Nuance heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van domain en artificial intelligence. Duizenden bedrijven in verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, financiële dienstverlening, telecommunicatie, overheid en detailhandel, gebruiken de oplossingen van Nuance om de relaties te versterken en de ervaringen te verbeteren voor hun klanten en personeel. Ga voor meer informatie naar netherlands.nuance.com.

 

Contactpersoon voor de media

EMEA-regio
Vanessa Richter
Nuance Communications
Tel.: + 32 475769507
E-mail: Vanessa.richter@nuance.com

Yellow Communications
Tijs Mannien
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: nuance@yellow-communications.com

Choose your region.

Selecting a region changes the language and/or content on Nuance.com