Nuance introducerar den molnbaserade taligenkänningslösningen Dragon Professional Anywhere i Sverige

Stockholm, SVERIGE − 6 februari 2020 − Nuance Communications, Inc. offentliggjorde idag att deras taligenkänningslösning Dragon Professional Anywhere nu finns på svenska. Denna lösning gör det möjligt för företag att snabbare och på ett mer effektivt sätt skapa dokumentation av hög kvalitet, samtidigt som de sparar kostnader och höjer sin produktiviteten.

Kunder som köper Dragon Professional Anywhere får en säker, skalbar och centralt hanterad AI-driven Dragon-taligenkänningslösning, som är idealisk för mobilt och distansarbete. För att uppfylla dataskydd hostas den nya Dragon-lösningen på kundens anläggning, eller via EU-baserad  hosting-partner med 256-bitars kryptering som har godkänts av Nuance. Eftersom patches och uppdateringar implementeras från en central server får användarna automatiskt tillgång till de senaste säkerhets- och prestandaförbättringarna, oavsett var de är lokaliserade. Abonnemangsavtal för lösningar som hostas lokalt av kunden inkluderar Nuance Management Center för hantering av användare, profiler och licenser.

Med Dragon Professional Anywhere kan företag lägga till branschspecifika termer. Utöver det innehåller lösningen funktioner som t ex anpassningsbara röstkommandon och autotext, samt talbaserad korrigering.

Viktigaste fördelarna med Dragon Professional Anywhere:

  • Smart: Den senaste Dragon-taligenkänningsmotorn som drivs av djupinlärningsteknik
  • Tunn: Endast försumbar datorkapacitet krävs tack vare tunna eller virtuella klienter
  • Flexibel: Minimala installationskrav sparar tid och IT-resurser
  • Skalbar: Centralt hanterad hosting hos kunden eller hos godkänd partner ger skalbarhet, bandbredd och kostnadskontroll.

Dragon Professional Anywhere kompletterar Nuances befintliga Dragon-sortiment av lösningar för rättsväsende, utbildning, , småföretag, sociala och finansiella tjänster, juridik samt hälso- och sjukvård. Produktlinjen Dragon  har under  en  tjugoårsperiod utvecklats till en AI-driven professionell produktivitetslösning som  dagligen används av miljontals människor världen över.

Tillgänglighet

Dragon Professional Anywhere finns idag på svenska, engelska, tyska och franska. Partnerbaserade installationer finns på ett antal datacenter inom EU.  Mer information om  Dragon Professional Anywhere finns på https://www.nuance.com/sv-se/dragon/business-solutions/dragon-professional-anywhere.html

Om Nuance Communications, Inc.

Nuance Communications är pionjär och marknadsledare inom konversationsbaserade AI-innovationer som gör vardagen  på arbetet och i hemmet smartare. Företaget levererar lösningar som förstår, analyserar och svarar på mänsklig input, och som därmed förstärker den mänskliga intelligensen vilket förbättrar produktiviteten och säkerheten. Nuance, med lång erfarenhet inom domän- och AI, samarbetar med tusentals företag världen över inom hälso- och sjukvård, finansiella tjänster, telekommunikation, offentlig sektor och detaljhandel för att  bidra till en smartare och mer sammankopplad värld. Mer information finns på www.nuance.se

Varumärkesreferens: Nuance och Nuance-logotypen är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Nuance Communications, Inc. eller deras dotterbolag i USA och/eller andra länder. Alla andra varumärken som anges här tillhör sina respektive ägare.