News releases

Nuance en Lexmark vormen strategisch partnerschap
Nuance AutoStore, Equitrac Office & Express en SafeCom verbeteren de productiviteit, efficiëntie en documentbeveiliging van Lexmark klanten

Merelbeke, 10 mei 2017 - Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) kondigt vandaag een nieuw strategisch partnerschap aan met Lexmark, een toonaangevende internationale aanbieder van beeldverwerkingsoplossingen. Vanaf vandaag biedt Lexmark wereldwijd de document imaging oplossingen van Nuance aan. Het partnerschap geeft Lexmark de rechten voor verkoop en distributie van Nuance Autostore, Equitrac Office/Express en SafeCom. Nuance verzorgt daarbij de service en support voor gekwalificeerde klanten. Het partnerschap met Nance versterkt Lexmark’s streven om eersteklas zakelijke workflow oplossingen te bieden waarmee bedrijven hun productiviteit kunnen verhogen en documentbeveiliging kunnen verbeteren. 

Lees meer over het partnerschap met Lexmark in het uitgebreide, Engelstalige persbericht.

Over Nuance Communications, Inc.

Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) is wereldwijd een toonaangevende leverancier van spraak- en taaloplossingen voor bedrijven en consumenten. Dankzij de technologieën, toepassingen en diensten van Nuance hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker omgaan met toestellen en systemen. Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met de beproefde oplossingen van Nuance. Ga voor meer informatie naar www.nuance.com/nl-nl

Nuance, het Nuance logo, AutoStore, Safecom en Equitrac zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Nuance Communications, Inc. of een van zijn filialen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere in dit document vermelde bedrijfs- of productnamen zijn de handelsmerken van hun respectieve eigenaars.

 

Voor meer informatie:

EMEA
Vanessa Richter
Nuance Communications
Tel : + 32 475769507
vanessa.richter@nuance.com

Nuance Persdesk
Lisa Elzinga
Yellow Communications
+ 31 (0)23 555 34 24
nuance@yellow-communications.com